logosuunnittelu

Uusia logoluomuksiamme Vapun kunniaksi

Verkkotaikureiden puolesta hyvää Vappua kaikille tasavertaisesti!
Vapun kunniaksi haluammekin esitellä osan huhtikuun logoasiakkaidemme uusista tunnuksista, avot.

Jenkkityylinen logo

Taksialaa ja tilitoimistopalveluita pyörittävä BS Speed sai modernin ilmeen.
Aluksi logoon uumoiltiin myös mahdollisesti toimialoja, mutta lopulta päädyttiin yksinkertaiseen malliin pelkällä ”BS” -nimellä. Lopputuloksesta tuli yksinkertainen ja selkeä, mutta samalla moderni ja varmasti mieleenpainuva.

Keväinen logo kevään kunniaksi

Aina graafikon näkemystä ei ole tarpeen lähteä muuttelemaan.
Kauneudenhoitoa harjoittavan Kauneusnurkka Freijan kohdalla lopullinen logo löytyikin jo aivan alkuperäisistä vedoksistamme.
Luonnollisesti logosta haluttiin – toimiala huomioiden – feminiinen, mutta samalla raikas ja keväinen. Väritys tuli olla vihreä ja nimi kaunokirjaimin. Tässä graafikon näkemys, joka ei muutoksia enää kaivannut:

Logo konepalveluihin erikoistuneelle yritykselle

Konepalvelu Viippolan palveluihin kuuluuvat mm. erinäiset talvikunnossapitotyöt. Lopullinen logoidea rakentuikin tuon teeman ympärille, vaikka alunperin tämä ei varsinaisesti ollut ajatuksena.
Logon haluttiin huokuvan nuorekkuutta, innokkuutta ja positiivisuutta. Ensimmäisten vedosten kohdalla päästiin melko lähelle lopullista tuotosta myös tässä projektissa. Kenties logon kylmähkö värimaailma antoi pontta talviaiheiselle idealle, joka myös kuvastaa erinomaisesti päätoimintaa.