Logosuunnittelua edulliseen hintaan

Taikureiden uudet logoreferenssit

Esittelyssä kolme uutta referenssiä logosuunnittelumme saralta. Oheiset logot ovat kaikki suunniteltu alkuvuoden aikana.

1. HT Power

Alkuun etsittiin rankemman osaston logoa, sillä kyseessä on hierontaa ja voimaharjoitteluvalmennusta tarjoava HT Power. Logosta tuli hyvin nykyisiä vaatimuksia vastaava eli jämäkkä mutta simppeli, hyvin selkolukuisella fonttityypillä.

2. Juhlaparatiisi

Juhlaparatiisilta irtoaa kaiken kattavat lahja- ja juhlatarvikkeet. Kaikki tuotteet ovat lisäksi helposti tilattavissa verkosta.

Saimme kunnian toteuttaa Juhlaparatiisille uuden logon verkkosivuille. Pukkaako juhlaa päälle? Kannattaa käydä tutustumassa: juhlaparatiisi.fi

3. VenixMotion

Viimeisenä areenalle astelee Venix Motion, joka tarjoaa lifecoaching ja personal trainer -palveluita. Kyseessä on Ville Valtarin oma yritys. Ville toimii koko Uudenmaan alueella ja jos olet esimerkiksi PT:a vailla, löytyy yhteys Villeen Facebookista.

Itse logo edustaa niin ikään hyvin nykypäivää, eli logo on hyvin selkeälukuinen, nimeen viittaavalla kuvituksella varustettuna.

 

Tarvitsetko logoa tai apua muuhun graafisen suunnitteluun?

Meiltä saat apua kaikenlaiseen graafiseen toteutukseen. Hintamme ovat kauttaaltaan varsin kilpailukykyiset.
Voit tutustua useimmin kysyttyihin graafisiin palveluihimme tästä tai pyydä meiltä suoraan tarjousta suunnittelukokonaisuudesta.