logosuunnittelu

Syyskuun parhaat logot

Syyskuun logosato on poimittu ja arvosteluraadin haaviin jäi kolme kivaa toteutusta, joita haluamme esitellä.

Syyskuussa toteutimme logoja mm. urheiluseuralle, kiinalaiselle ravintolalle sekä kiinteistöalalla toimivalle yritykselle.

Salibandyseuran logo

Kyseinen työ taisi olla jopa ensimmäinen toteuttamamme urheiluseuran logo. Kaarinalainen West Coast Sheriffs halusi nuorekkaalle ja menestysnälkäiselle seuralleen samaa tahtotilaa ilmentävän logon.

Seura on tekemässä hyvää työtä tulevan menestyksen rakentamiseksi, joten luonnollisesti halusimme lähteä projektiin mukaan.

 

Kiinalaisen ravintolan logo

Myös tämän logon työvaiheita voi sanoa uudeksi aluevaltaukseksi ja hieman tavallista eksoottisemmaksi logotyöksi, sillä kiinalaisia merkkejä emme aiemmin olleet päässeet työstämään logon yhteydessä.

Lentävä lohikäärme kuvaakin osuvasti parhaiten Kiinalaista mystiikkaa. Punainen väri tarkoittaa Kiinassa hyvää onnea ja kultainen luo kauniin väriyhdistelmän logolle.

Pientä problematiikkaa kohdattiin kiinalaisten merkkien suhteen, sillä emme kovin sujuvasti lue kiinalaisia merkkejä ja muutamilla fonttityypeillä merkit hieman vääristyivät, jolloin työssä sai olla myös tarkkana.

 

Kiinteistöhuoltopalvelun logo

Seuraava esimerkkilogomme ei välttämättä ole se kaunein tai makein juttu, jonka olemme saaneet aikaan, mutta siinä on jotain hyvin lämmintä ja toimivaa.

Yksinkertaiset ja ystävälliset värit sekä kuvitus luovat mielikuvan melkeinpä menneiden aikojen pankeista – paikoista, joissa asiakkaat tunnettiin nimeltä ja palvelu oli toimivaa ja lämmintä.