Seuraa Google-sijoituksiasi Cuution avulla

Monet asiakkaamme kyselevät aika ajoin Googlesijoitustensa perään. Monia kiinnostaa erityisesti miksi, miten ja minkälaisilla sanoilla yrityksen kotisivut ja verkkokauppa näkyvät hakukoneiden, eli erityisesti Googlen, sijoituksissa.
Seuraavan artikkelin tarkoituksena onkin tarjota hieman apua ja vinkkiä tehokkaaseen seurantatyökaluun, joka kertoo tarkkaa faktaa kotisivujen sijoitukista Googlessa halutuin avainsanoin.

Cuutio mahdollistaa hakukonesijoitusten seurannan

Tehokkaan hakukonenäkyvyyden saavuttamiseksi ja nykyisen näkyvyyden parantamiseksi, tarvitaan aluksi tietoa siitä missä nyt mennään.
Ohjelmaan voi helposti syöttää halutut seurattavat avainsanat ja seuranta näyttää jatkuvasti tarkkaa tulosta millä sijoituksella kotisivut löytyvät halutulla avainsanalla, sekä myös mitkä sivustot ovat edelläsi tai takanasi.
hakukonetulosten seuranta
Miksen voisi seurata hakukonesijoitustani Googlaamalla itse kyseistä avainsanaa? Puhtaasti siksi, että Google personoi hakukonetuloksiaan myös henkilön aiemman historian perusteella. Todennäköisesti olet vieraillut itse useasti omalla sivustollasi, jolloin Google myös näyttää juuri sinulle positiivisempaa kuvaa kuin mitä todellisuus olisi.

Mitä avainsanoja hakukoneessa kannattaa seurata?

Useimmiten yrityksen tärkeimmät hakusanat ovat melko selviä. Mikäli yritys myy lasten vaatteita, ovat tärkeitä sanoja mm. lastenvaatteet, vaatteita lapsille ja muut erinäiset aiheesta kertovat sanaparit.
Jos kytket Cuution seurantatyökalun myös Google Analytics -tilisi yhteyteen, osaa seuranta myös arvioida näiden sanojen kautta sivustollesi tulevia kävijämääriä. Näin pystyt seurannan avustuksella myös päättelemään mitkä avainsanat ovat tärkeimpiä toimintasi kannalta. Ohjelma osaa myös ehdottaa avainsanoja, joita et välttämättä itse ole tullut ajatelleeksi.

Seuraa myös kilpailijoidesi hakukonesijoituksia

Cuution seurantatyökalun avulla voit näppärästi seurata myös kilpailijoidesi sijoituksia Googlessa. Seuranta mahdollistaa tarkan kartoituksen yritysten verkkonäkyvyydestä, jossa saman toimialan kilpailijat voidaan melko tarkasti niputtaa paremmuusjärjestykseen hakukonenäkyvyyden osalta.

Aloita ilmainen hakusanojen seuranta

Saat Cuution käyttöösi ilmaiseksi. Ilmainen tili sisältää kymmenen avainsanan ja yhden kilpailijan seurannan. Voit helposti kasvattaa seurattavien avainsanojen sekä kilpailijoiden määrää, päivittämällä ilmaistilin kuukausimaksulliseen versioon.
Liity alla olevan lomakkeen kautta, niin pystymme tarjoamaan halutessasi sinulle myös erilaisia raportointiin ja hakukoneoptimointiin liittyviä palveluita: