logosuunnittelu

Marraskuun logot

Talvi on virallisesti saapunut sillä ulkona voi jo ihastella kauttaaltaan lumen peittämää maisemaa.

On myös aika ihastella Marraskuun logosatoamme, joka näyttää seuraavalta:

Logo turvalaitteiden asennukseen erikoistuneelle yritykselle

Kylmäsävyinen värimaailma sopii vuodenaikaamme kuin nenä päähän. AlarmTec ei kuitenkaan jätä ketään kylmäksi, sillä yritys tarjoaa hälytin- ja kameravalvontalaitteiden asennusta omaisuutesi suojaksi.

Saimme suunnitteluun lähestulkoon vapaat kädet. Mitään ei oltu ennalta lyöty lukkoon, mutta toiveissa oli vaakamallinen ja väritykseltään siniharmaa -sävytteinen logo. Onnistuimme kiteyttämään toiveet erinomaisesti sillä tämä logo valikoitiin sellaisenaan jo ensimmäisistä hahmotelmistamme.

Erikoistuneen palvelutaksifirman logo

Seuraava logo, jonka haluamme teille esitellä, kuuluu yhtiölle nimeltä Palvelutaksit Mäkipörhölä.

Tämä perheyritys kaipasi toiminnalleen liikemerkkiä, joka kuvastaa ennen kaikkea yrityksen erikoistumisalaa eli pyörätuoli- ja paarikuljetuksia. Logon tulisi toimia mustalla pohjalla sillä firman autot ovat tummia, ja logo haluttiin ehdottomasti autojen kylkiä koristamaan.

Tämä logo on…

aivan liekeissä! Mikäli et ole talven ystävä, saattaa tämä logo puhutella juuri sinua.

Vaikka yrityksen toimiala sijoittuu musiikkialalle, lähinnä koulutus- ja hyvinvointipalveluja tuottaen – haluttiin logoon yrityksen nimeenkin viittaava tulielementtiä feenikslinnun hahmossa. Logosta tuli dynaaminen, mutta kuitenkin selkeä kokonaisuus.