logosuunnittelu

Maaliskuun logoprojekteja

Kevättä kohti uusien logotuotosten kera.

Haluamme esitellä teille, hyvät lukijat, maaliskuun aikana suunnittelemiamme tyylikkäitä logoja.

Luomuyhdistykselle edustava logo

Ensimmäisenä esittelemme Kuhilas ry -nimiselle yhdistykselle taannoin toteuttamamme logon.

Ilo, lämpö ja nostalgisuus nostettiin esiin tulevaa logoa kuvaavina termeinä. Myös keltainen väri esitettiin alustavana toiveena vaikka aivan tuohon ei lopulta päädyttykään. Logoa hahmoteltiin ja muovattiin hieman, mutta lopulta yksi aivan alkuperäisistä ideoista nousi voittajaksi lähes sellaisenaan.

Logo kuljetusalan yritykselle

Seuraavaan projektiin saimme aika niukasti toiveita, joten vain luovuus oli rajana.

Laadimmekin alustavaan vedossarjaan joukon melko erityylisiä aihioita. Esittelimme vedoksissa erilaisia kuljetusalaan liittyviä kokonaisuuksia. Yksi ideoistamme nousikin voittajaksi juuri sellaisenaan.

Ravintola-aiheinen logokokonaisuus

Tällä kertaa haluamme viimeisenä tuotoksena esitellä ravintola- ja majoituspalveluita länsirannikolla tarjoavan Sahan Saluunan uuden tunnuksen.

Edellisestä projektista poiketen, asiakkaalla oli nyt selkeä visio logosta: logossa tuli näkyä jonkinlainen pyöreä sahan terä ja nimi saluunan ovissa. Tästä ideasta hieman poiketen, päädyttiin ratkaisuun jossa nimi on selkeästi kuvituksen alla. Pyörösahakin aseteltiin saluunan ovien väliin, jolloin lopputuloksesta saatiin kompakti ja kuvaava kokonaisuus.