logo yritykselle

Maaliskuun aikana viimeisteltyjä logoja

Pääsiäinen oli ja meni, joten arjen keskellä on mukava esitellä jälleen mitä logopuolella tapahtuu. Ohessa siis mielenkiintoisimmat logoprojektit esittelyineen.


Logo asennustekniikkaan keskittyneelle yritykselle

1. Metallikylän Asennustekniikka
Metallikylän Asennustekniikka suorittaa lämpöpumppujen asennuksia sekä kylmäalan töitä.
Kylmän ja kuuman elementit haluttiinkin logosta jotenkin välittyvän ja näitä logoon haettiinkin. Aivan ensimmäiset ajatukset eivät kohdanneet toiveita, mutta seuraavista ehdotuksista logo valikoitui melkein sellaisenaan. Toivotut elementit löytyvät näyttävästi palveluita kuvaavista ikoneista.
[spacer]

Tienpäällystys-aiheinen logo

2. Imperial Jade Oy
Seuraavaksi saimme kunnian suunnitella maanrakennukseen ja tienpäällystykseen erikoistuneen Imperial Jaden uuden logon.
Pari suunnittelukierrosta vaadittiin, jotta logoon saatiin riittävän kuvaava ja toimiva ajatus. Määrätietoisilla ohjeilla logo muovattiin nykyisiin lopullisiin väreihin ja lopuksi käyttöön otettiin kaksikin eri asettelumallia. Alla nähtävissä logon vaakamalli.
yrityksen logo
[spacer]

Omaisännöinti-aiheinen logo

3. Hejmo
Hejmo tarjoaa pientaloyhtiöille suunnattua omaisännöintipalvelua.
Logoon ei erillistä grafiikkakuvaa toivottu, mutta keskimmäistä J-kirjainta saatettiin korostaa jollakin tapaa. Humoristisuutta ja näyttävyyttä ei myöskään ollut poissuljettu ja näitäkin elementtejä lopulliseen logoon allekirjoittaneen mielestä kyllä lopulta saatiin.
[hr]
Mikäli työmme jälki miellyttää ja haluat itsellesi vähintään yhtä näyttävän logon, voit siirtyä suoraan logosivulle, josta löydät lisätietoja palvelusta, lisää logoreferenssejämme sekä pääset tilaamaan myös itsellesi logon.