erilaiset logoversiot

Logon käyttö eri yhteyksissä

Logon lisäversiot

Logon käyttö erilaisissa yhteyksissä voi olla usein haastavaa. Tällöin logosta voi olla syytä laatia erilaisia versioita käyttöön. Logosta voidaan laatia eri värisiä malleja, tai logoversioiden muoto voi hieman varioida. Näin logo voi olla helpompi sijoitella kätevämmin esim. kotisivuja, käyntikorttia tai laskupohjaa varten.
[spacer]

Miksi yksi malli ei riitä?

Yleisin ongelma lienee logon käyttö erilaisilla taustoilla. Musta logo ei tietenkään erotu mustalta taustalta eikä valkoinen logo valkoiselta taustalta.
Entäpä laskupohja tai käyntikortti? Näissä logo pitää usein skaalata pieneen kokoon yksinkertaisesti tilan puutteen vuoksi tai jotta tärkeät tiedot erottuvat selkeästi, eivätkä jää jättimäisen logon varjoon. Ongelmaksi voi siis muodostua logon pienemmät tekstiosuudet. Tällöin voidaan harkita tekstien, jopa nimen jättämistä kokonaan pois ja hyödyntää pelkkää logokuvaa.
Lyhyt nimi tai lyhenne saadaan varmasti pienessäkin koossa erottumaan riittävästi, joten tässä tapauksessa voidaan vaihtoehtoisesti logokuva jättää kokonaan pois.
Myös teippauksissa ja brodeerauksissa logon pienemmät yksityiskohdat ja tekstit voivat teettää päänvaivaa siinä määrin, että on syytä hyödyntää yksinkertaisempaa linjausta.
[hr]

Kaipaatko itsellesi ammattimaisesti suunniteltua logoa?

Tilaaminen on hyvin helppoa ja täysin riskitöntä! Täytä vain tilauslomake täältä.
Logosuunnittelumme hinta on 190€ (+alv.) sisältäen yhden lopullisen version. Kysy meiltä tarkemmin tarjousta kattavamman logoversiopaketin laadinnasta.