logon suunnittelu logot

Logoja marraskuulta

Logosato on tällä kertaa kauttaaltaan melko tummanpuhuvaa – lieneekö syynä sitten marraskuun mukanaan tuomat pimenevät illat, Halloween -juhlahumu tai Black Friday -villitykset. Anyhow, saanemme esitellä jälleen muutamia toteutuksiamme logosuunnittelun saralta.
[spacer]

1. Lindberg-Group

Kiinteistösijoittamisen saralla toimivalla Lindberg-Group Oy:llä oli logoonsa valmiiksi jo hyvin selkeä visio, jonka saimme kunnian toteuttaa toimivaan logomuotoon.
Pienessä koossa tai kauempaa katsottuna logokuvasta hahmottuu kruunu kun taas lähemmin tarkasteltuna erottaa ylvään kaupunkimaiseman.

2. Topcounter Group

Esitelläänpä sitten perään seuraavan groupin eli Topcounter Groupin uusi logo. Tämän kertaisen sarjamme väriläiskä on kirjanpitofirmalle suunnattu yksinkertainen mutta arvokkaan tyylikäs logokokonaisuus.

3. Hiusnurkka 10

Nimestäkin sen varmasti jo arvaa, eli kyseessähän on tietenkin parturi-kampaamo. Myös ’Hiusnurkalla’ oli logostaan selkeä visio jonka työstimme sitten valmiiksi.
Hieman alkuperäistä ajatusta suoraviivaisempaan kokonaisuuteen lopulta projektin edetessä päädyttiin, mutta perusajatus säilyi alusta alkaen. Hieman antiikkinen tyyli antaa varmasti oman hienon leimansa logolle, joka pomppaa esiin kampaamoiden perinteisestä massasta.
[hr]

Kaipaatko myös itsellesi ammattimaisesti suunniteltua logoa?

Tilaaminen on hyvin helppoa ja täysin riskitöntä! Täytä vain tilauslomake täältä.
Logosuunnittelumme hinta on edullinen, vain 190€ (+alv.) sisältäen kattavat tiedostomuodot logosta. Saat logon käyttöön niin kotisivuillasi kuin erilaisissa painatuksissa.