sähköpostimainonta

Hyödynnä tehokas sähköpostimarkkinointi liiketoiminnassasi

Kaikessa liiketoiminnassa, on menestyksen takana aina uusien asiakaiden hankkiminen sekä vanhoista asiakkaista kiinnipitäminen. Yksi tehokas työkalu molempiin tarkoituksiin on sähköpostimarkkinointi.
Vaikka sähköpostimainonnalla saattaa ollakin hyvin kyseenalainen maine markkinoinnissa – useinhan sähköpostilaatikoihin putkahtaa hyödyllisen tiedon sijasta erilaisia, vastaanottajaa vähemmän, kiinnostavia mainoksia, silkoista huijausyrityksistä puhumattakaan.
Sähköposti on silti, aina ollut ja on edelleen, hyvin tehokas ja edullinen tapa tehdä mainontaa.

Uusien asiakkaiden hankinta sähköpostimarkkinoinnilla

SähköpostimarkkinointiSähköpostimarkkinointi on helppo tapa tavoittaa suuri yleisö pienellä vaivalla. Tarvitset vain potentiaalisten asiakkaiden osoitteita ja hyvän sanoman.
Tyylikäs graafinen HTML-kirje edistää myös brändiäsi ja antaa hyvän ensivaikutelman.
Vinkki: Testaa aina viestisi teho lähettämällä kampanjasi alkuun ensin pienelle osalle kohdeyleisöstäsi. Näin voit tarvittaessa vielä hienosäätää viestiäsi ja saada entistäkin enemmän irti sähköpostikampanjastasi.
Mistä voin hankkia sähköpostiosoitteita?
Sähköpostiosoitteita voi kerätä erilaisten kampanjoiden, kuten arvontojen avulla, mutta niitä voi myös ostaa. Ota yhteyttä mikäli kiinnostuit sähköpostiosoitteiden ostamisesta, niin kerromme lisää aiheesta.

Lisämyynti vanhoille asiakkaille sähköpostin avulla

Vanhoille asiakkaille kannattaa jatkuvasti suunnata erilaisia markkinointitoimenpiteitä, koska he ovat jo todenneet palvelusi hyväksi ja ovat näin myös vastaanottavaisempia mainontaasi kohtaan.
Säännölliset uutiskirjeet ovatkin erinomainen tapa pitää asiakaskuntaasi hereillä uusista tuotteista, palveluista tai toiminnastasi ylipäänsä. Uutiskirjeitä voi hyödyntää myös muistuttamalla asiakkaita tärkeistä päivämääristä sekä tiedottaa mahdollisista ongelmista ja vikatilanteista.
Vinkki: lähetä uutiskirjeesi aina tasaisin väliajoin, esimerkiksi kerran kuukaudessa aina samana päivänä, jolloin vastaanottajat osaavat jo odottaa sähköpostiasi.
Älä kuitenkaan syyllisty vain pelkkään kasvottomaan tuotemainontaan, vaan tarjoa viesteissäsi myös asiakkaille hyödyllistä infoa, kuten vinkkejä tai vaikkapa alennuskoodeja.

Miksi mainosta ei kannata lähettää tavallisesta sähköpostista?

Mikäli aiot lähettää massaviestejä sähköpostina, tulisi lähetyksessä aina käyttää fiksua uutiskirjeohjelmistoa.
Tavallinen sähköpostilaatikko ei oletuksena osaa yksilöidä viestiä vastaanottajan mukaisesti, jolloin pahimmassa tapauksessa viestin saaja näkee myös muut viestin vastaanottajat.
Koska tavallista sähköpostilaatikkoa ei ole tarkoitettu massalähetyksiin, on myös suuri riski, että sähköpostipalvelimet tulkitsevat viestisi roskapostiksi ja siirtävät lähettämäsi viestisi suoraan vastaanottajan roskapostilaatikkoon spammina. Lisäksi on suuri riski, että osoitteesi päätyy ns. mustalle listalle ja nämä samaiset sähköpostipalvelimet tulkitsevat myös jatkossa lähettämiäsi viestejä automaattisesti roskapostiksi.

Uutiskirjeohjelman edut sähköpostimarkkinoinnissa

Hyvä uutiskirjeohjelma ei ole vain helppo tapa lähettää sähköpostiviestiä massana, mutta sisältää myös runsaasti toimintoja sähköpostimarkkinoinnin kehittämiseen.
Uutiskirjeohjelma tarjoaa usein kattavan tilaston sähköpostikampanjoiden lähetyksistä sekä tuloksista.
Uutiskirjeohjelman raportit
Vertailemalla tuloksia, voit helposti suorittaa erilaisia testauksia siitä, mitkä viestit ja sisällöt toimivat parhaiten ja näin parantaa markkinointiasi.

Hyvä uutiskirjeohjelma

Suosittelemme asiakkaillemme varauksetta Mailchimp uutiskirjeohjelmaa, jonka avulla sähköpostien lähettäminen useille henkilöille yhtäaikaisesti on helppoa ja tehokasta.
Tarjoamme sinulle halutessasi myös uutiskirjeiden suunnittelua HTML-muotoon. Ota yhteyttä.
Mailchimp
MailChimpin käyttö on yksinkertaista, mutta ohjelmisto taipuu silti monipuoliseenkin käyttöön.
Mailchimp on mahdollista esimerkiksi integroida suoraan sivustollesi ja verkkokauppaan siten, että kävijät ja asiakkaat päätyvät automaattisesti haluamillesi postituslistoille.

Ilmainen uutiskirjeohjelma

Mailchimp uutiskirjeohjelma
Mikä parasta. Mailchimpin peruskäyttö on täysin ilmaista. Voit siis lähettää tietyn määrän sähköpostiviestejä täysin veloituksetta ja päivittää tiliäsi helposti isompaan, kun toimintasi ja tarpeesi kasvavat.
Luo ilmainen MailChimp -tilisi tästä linkistä.