logosuunnittelu

Heinäkuu ja rakennusaiheiset logot

Heinäkuu on ohitettu ja onkin aika julkistaa taas erä toteuttamiamme logotöitä.

Tällä kertaa kävikin niin, että suurin osa toteuttamistamme logoista osui rakennusalan yrityksiin, joten päätimme omistaa koko kuukauden raksa-aiheisille logoille.

Yksinkertainen ja ajaton logo

Saimme asiakkaaltamme ohjeen luoda mahdollisimman selkeän ja yksinkertaisen mutta samalla tyylikkään logon. Väritys haluttiin musta-harmaalle linjalle ja keltaiset yksityiskohdat toimivat sitten hyvänä piristeenä logossa.

Logossa ei haluttu myöskään suoraan näkyvän mitään perinteisiä työkaluja, joten päädyimme yleismaallisempaan ratkaisuun.

Logo rakennuttajatoimistolle

Projektiin lähdettäessä yrityksen nimi ei ollut vielä täysin selvillä, mutta uskoimme kykenevämme ideoimaan logolle hyvän perustan lopullista nimimuotoa odotellessamme. Alkuvaikeuksien jälkeen pääsimmekin nopeasti oikeille raiteille ja nimen vahvistuttua logo oli vain loppusilausta vailla.

Yksinkertainen on usein kaunista.

”Nuorekkaalle ja raikkaalle” yritykselle arvoisensa logo

Myös tämän projektin ohjeistukseen kuului, että työkaluja tai rakennusmateriaaleja tulisi suunnittelussa välttää. Niinpä lähdimme suunnittelussamme yleiselle linjalle ja onnistuimme toteutuksessa mielestämme varsin hyvin.

Lopputulos on hyvin nuorekas ja raikas, mutta rakennussaran perinteitä kunnioittava.